logo.png

Usein kysytyt kysymykset

Lisätäänkö tuotteiden hintaan posti- tai käsittelymaksuja?

Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksu 6,50 euroa. Käsittelymaksu on kiinteä, riippumatta tilatusta tuotteesta tai tilattujen tuotteiden määrästä. Hinta sisältää käsittely- ja toimituskulut Suomeen. Mikäli tilaus maksetaan postiennakolla, lisätään tilauksen hintaan lisäksi postiennakkomaksu, joka on 5,00 euroa.

Haluan peruuttaa tilaukseni / palauttaa tuotteita, miten toimin?

Mikäli olet jo tilannut, mutta tuotetta ei ole vielä toimitettu tai mikäli haluat palauttaa jo vastaanottamasi tuottee nota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme info@bandcompany.com ohjeistusta varten.

Onko luottokortilla maksaminen turvallista?

Kortilla maksaminen on turvallista, koska kaikki maksuyhteydet on salattu ulkopuolisilta. Korttien varmentaminen tapahtuu Luottokunnan palvelimilla.

Kuinka nopeasti tuotteet toimitetaan?

Tuotteet pakataan tilausta seuraavana päivänä ja toimitetaan pääsääntöisesti kahdessa arkipäivässä. Jos tuotetta ei ole varastossa tai toimitusaika on muusta syystä pidempi, ilmoitetaan asiasta aina kyseisen tuotteen esittelysivulla.

Mikä on tuotteiden palautusoikeus?

Kaikilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus

Toimitetaanko tuotteita ulkomaille?

Toimitamme tuotteita toistaiseksi ainoastaan Suomeen. Emme toimita lähetyksiä Ahvenanmaalle.

Mitä tuotteen 'seuraaminen' tarkoittaa, maksaako se jotain, velvoittaako se ostamaan?

Osa tuotteistamme on aina silloin tällöin tilapäisesti loppu ja odottaa täydennystä varastoomme. Tällöin kaupan osta-napin tilalla on "seuraa"-nappi. Klikkaamalla sitä ja syöttämällä aukeavalle lomakkeelle sähköpostiosoitteesi, saat automaattisesti tiedon täydennyksen saapumisesta varastoon.

Jos tuote on mennyt rikki kuljetuksessa, joudunko maksamaan palautuksen postikulut?

Vastaamme kuljetuksessa rikki menneen tuotteen palautuksesta aiheutuvista kustannuksista kun noudatat tilausvahvistuksessa annettuja ohjeita palautuksessa.

En pysty tilaamaan verkkokaupasta, miten toimin?

Ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme info@bandcompany.com. Kuvaa viestissä ongelmasi mahdollisimman tarkasti.

Haluan tilata suuren erän tiettyjä tuotteita, onnistuuko?

Suurissa tilauksissa ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme 0207 739 413 tai info@bandcompany.com. Teemme mielellämme tarjouksia suuremmista kokonaisuuksista.